fbpx
 

L’Empresa

Solucions innovadores amb 75 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Som un equip jove, molt involucrat en protegir el que més vols: la teva família. Sabem que és important uns hàbits saludables i per això, volem donar solució a qualsevol problema que puguis tenir mentre practiques esport, vas de viatge o estàs treballant . Lluitem i treballem perquè, en el cas que pateixis un accident, puguem tenir cura de la teva família i de la seva salut. Les nostres assegurances et permetran viure sense por a “i si passa alguna cosa?”. En el cas que així sigui, nosaltres estarem allà per cobrir-te l’esquena i la dels teus.

 

Podràs gaudir del que més t’agrada, amb la seguretat que si pateixes qualsevol imprevist, comptaràs amb la millor cobertura i amb un equip amb més de 75 anys d’experiència en el sector . Life Protect és una cobertura innovadora que està sota el paraigua d’una corredoria d’assegurances que va néixer el 1940. Així que contracta amb total confiança amb nosaltres, estem al teu costat en tot moment.

A més, les nostres assegurances per vénen de la mà de sis de les grans companyies asseguradores mundials, AEGON, Agrupació Mútua, ASISA, AXA, Vital Seguro, FIATC i Liberty Seguros per oferir-te la millor qualitat i servei.

aegon
agrupacio
asisa
axa
vital
fiatc-seguros-250x150
liberty-seguros-250x150

Experts en assegurances especialitzades

La nostra companyia, a part de tenir 70 anys d’experiència, és especialista en oferir assegurances específiques per a determinades activitats o col·lectius que tenen necessitats molt concretes, oferint-los millors cobertures a un preu més raonable que altres pòlisses més generalistes.

Seguros para Animales y Mascotas

ANIMALIA PROTECT

Assegurances d’animals i mascotes

Més info

MUSIC PROTECT

Assegurança de músics i instruments

Més info

RUN BIKE PROTECT

Assegurances per esportistes

Més info

LIFE PROTECT

Assegurances de vida i salut

Més info

× ¿Cómo puedo ayudarte?