fbpx
 

Per què hauries de tenir una assegurança de dependència?

Per què hauries de tenir una assegurança de dependència?

Diem una obvietat molt gran si diem que la vida pot fer un tomb en tot just uns segons. Un imprevist, una badada, un lapsus… Pot fer que el nostre futur canviï per complet, i algunes vegades, no en un bon sentit.

I compte! No volem ser alarmistes! Tant de bo tinguis una vida llarga, plaent i amb els menors sobresalts possibles. Nosaltres som aquí per això del “per si de cas”. Per si de cas tens un accident, per si una malaltia no et permet fer-te càrrec de la teva família ni de tu mateix… Situacions en què tu no puguis fer front, nosaltres hi serem.

mujer con silla de ruedas y una cuidadora

Potser hi has pensat alguna vegada. Però si no, aquestes són algunes de les raons per les quals hauries de tenir una assegurança de dependència.

  1. En cas que no tinguis un suport familiar. Pot ser perquè no disposis de família propera que et pugui ajudar, o que els teus familiars siguin molt grans per fer-se càrrec de les teves necessitats.


  2. Ets qui aporta l’economia principal a casa. En cas que pateixis un accident o malaltia que no et permeti treballar, aquesta assegurança permetrà que mai faltin els diners a casa.


  3. En el cas que no puguis afrontar noves despeses mèdiques o relacionades amb la dependència. Una cadira de rodes, un llit elevador, un bany adaptat, portes especials per a casa teva, una rampa per a l’entrada, medicines… Són algunes coses que potser necessitis per afrontar la teva nova vida. I totes elles comporten uns despeses que t’ajudarem a cobrir.


  4. Tens família que es pot fer càrrec de tu, però no els vols donar aquesta càrrega. Aquest segur està pensat perquè tant la teva com la teva família tingueu un bon nivell de vida. Un canvi tan radical pot afectar anímicament i físicament els que et envolten. Amb la nostra assegurança podràs demanar ajuda a professionals especialitzats.


  5. Disposa d’avantatges fiscals. La prima d’aquesta assegurança és deduïble de la renda del assegurat i tributa com si fossin rendiments de treball.


  6. La teva feina està considerada de risc. En els casos que hi ha més probabilitats de patir un accident, per què no tenir una protecció extra?


  7. Pràctiques esport o activitats de risc. Escalada, ciclisme, motociclisme, esquí… Són alguns dels molts esports en què si pateixes un accident sever pot deixar sequeles de per vida.

Aquestes són algunes de les raons per les quals hauries de protegir-te a tu i als que t’envolten amb una assegurança ja sigui de gran dependència o severa. No podem saber com serà la nostra vida a partir de demà. Però sí que ho sabem on és avui. Segueix el camí amb una protecció extra.

No Comments

Post A Comment

× ¿Cómo puedo ayudarte?